0
0,00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Little Sparks is 3 JAAR


Hoe het begon …

3 jaar geleden maakte ik de sprong, ik begon met Little Sparks. Wat startte vanuit een hobby, wat knutselen in het tuinhuis bij mijn ouders, is uitgegroeid tot een leuke bijverdienste!
In de afgelopen 3 jaar zijn er heel wat artikelen bij gekomen, maar we stoppen niet…

Oorspronkelijk zijn de gestart met de kledij en de knuffels. Al snel kwamen de koffertjes erbij en ook het houten speelgoed en de nachtlampjes voegden we al snel toe bij ons aanbod en zo konden we al hele leuke pakketjes samenstellen
Maar daar bleef het niet bij, 1 jaar later kwam het aanbod van doopsuiker erbij. Na al wat vraag ernaar te hebben gehad en na veel opzoekingswerk besloten we dit toe te voegen.

Vanuit die collecties kwamen de spaarpotten, de toiletzakken, het houten decoratie/speelmateriaal zoals de stoeltjes, schommelpaardjes,… erbij.
In 2019 besloten we om een borduurmachine aan te schaffen zodat we onze knuffels konden gaan borduren, wat de kwaliteit alleen maar verhoogd!
Enkel onze knuffels borduren leek wat saai, daarom besloten we om ons aanbod nog te vergroten.

Wat is leuk en is super om te borduren? Ver moesten we niet zoeken, een artikel waar heel veel vraag naar was in het verleden, dekentjes met bijpassende knuffels, badhanddoeken en washandjes. Super leuk om te geven als kraamcadeau maar O zoveel leuker om voor je eigen spruit te kopen.

Wisten jullie trouwens dat ik alles zelf personaliseer, het borduren weten jullie nu ondertussen al. maar ook de stickers voor op de koffertjes, stoeltjes, bakfietsen,… maak ik allemaal zelf bij mij thuis. Alles wordt speciaal voor jullie cadeautje gemaakt en dit met heel veel liefde!

“Benieuwd naar wat 2019 nog zal brengen? Volg ons zeker op Facebook en ontdek het zelf.” – met deze zin heb ik vorig jaar afgesloten… en kijk wat ervan is geworden
Eind september 2019 mocht ik dan na een lange zoektocht van welke kleuren voor de muur, welke kasten voor inrichting,… onze eigen winkel openen in het centrum van Anzegem!

Nu 3 jaar verder kijk ik met veel trots terug op wat ik al allemaal heb bereikt en wat ik nog zal bereiken….

Liefs

Anke

Hieronder vind je onze promoset’s*

Veel shop plezier